200 de familii din cartierul brăilean Lacu Dulce au rămas fără apă potabilă din cauza a 31 de datornici

* Oamenii sunt revoltați că, pentru restanţele unora, sunt nevoiți să sufere acum cu toții *

Revoltă în cartierul ANL Lacu Dulce din Brăila. 200 de familii de acolo au rămas fără apă în case, după ce Compania de Utilități Publice a decis să oprească furnizarea din cauza datoriilor acumulate de cele două asociații de proprietari. Este vorba de o datorie de 27.000 de lei, acumulată de 31 de locatari, pentru care sunt nevoiți să sufere însă toți cei care locuiesc în cartier.

Dacă până acum apa le era furnizată în apartamente cu program, câte două ore pe zi, de câteva zile, aceasta a fost oprită complet. În schimb, le-a fost montată o cișmea în zonă. Oamenii spun că nu este corect și că de la cișmeaua respectivă vin și iau apă și brăileni din cartierele învecinate, iar consumul li se impută tot lor. Oamenii sunt revoltați și că trebuie să plătească datoriile făcute de foștii locatari sau de foștii administratori care au fugit cu banii și spun că nu este normal să fie lăsați și fără apă potabilă.

În ciuda protestelor oamenilor, Compania de Utilități Publice Dunărea Brăila rămâne fermă pe poziții și spune că până ce nu se va plăti restanța sau cea mai mare parte a ei, lucrurile vor rămâne fix așa, adică fără apă în apartamente.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati