31 de picturi licitate din inimă pentru ca o altă inimă să bată în continuare

* Banii colectaţi din vânzarea tablourilor realizate de elevii Şcolii Nr. 17 vor fi folosiţi pentru achitarea operaţiei pe cord suferite de învăţătoarea Nicoleta Marin *

licitatie1Licitaţie din inima unor copii pentru inima doamnei învăţătoare. Elevii de la Cercul de Pictură “Rembrandt” al Şcolii Nr. 17 din Galaţi au marcat Dragobetele printr-o licitaţie umanitară menită a o ajuta pe una dintre cele mai iubite învăţătoare ale şcolii, Nicoleta Marin, să se facă bine.

Doamna învăţătoare a suferit o complicată intervenţie pe cord care a costat foarte mult, mai ales raportat la salariul unui cadru didactic. Ca să o ajute, copiii au pictat tablouri şi le-au scos la licitaţie. Coordonatorul Cercului de Pictură, pictorul Laurenţiu Popa, a donat şi el lucrări, aşa că, până la urmă, o sală plină de părinţi şi colegi au licitat pentru 31 de picturi. Preţurile de catalog au fost de la 20 la 100 de lei.

Doamna învăţătoare se reface după o primă operaţie pe cord într-o clinică din Braşov. Prezent la licitaţie a fost fiul ei. Alexandru Marin s-a declarat copleşit de  gestul elevilor şi al cadrelor didactice.

Toţi celevii, părinţii şi cadrele didactice speră ca doamna învăţătoare să se facă bine cât mai repede pentru a fi din nou printre ei.

3327 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati