5 pensionari la protestul anti-Iohannis de la Galaţi

* În jumătate de oră de la începerea protestului, celor cinci li s-au alăturat doar doi pensionari *

Doar cinci pensionari au participat, astăzi, în fața Prefecturii, la protestul împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, organizat la Galați de Alianța Europensionarilor din România. În jumătate de oră de la începerea protestului, celor cinci manifestanţi li s-au adăugat doar doi.

Potrivit președintelui Alianţei, Toader Cristea, protestul este îndreptat împotriva președintelui României, Klaus Iohannis, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația conflictuală actuală din țară. “Am fost acuzat că sunt membru de partid. Eu nu sunt membru în nici un partid, eu apăr mereu doar interesul pensionarilor. Dar sunt dezamăgit de numărul mic al pensionarilor veniți la protest. Când e să voteze, rup ușa la 7 dimineața, dar acum nu sunt aici. Îmi pare rău. Trebuiau să vină să apere programul lor, al PSD, pentru că este un program bun, ne dă scutire de taxe, ne-a mărit pensiile noastre, ne dă grupele de muncă… Iohannis nu vrem să-l vedem, să-și dea demisia, că nu reprezintă cei 54% din români care au votat PSD, nu avem nevoie de așa un președinte. Cel mai bun președinte ar fi fost Ponta, era un băiat tânăr”, a mai spus Toader Cristea.

Pensionarii au strigat “Demisia!” și au purtat în mâini hârtii pe care scria “Iohannis, demisia!”. Potrivit președintelui Alianței Europensionarilor din România, Toader Cristea, dacă numărul protestatarilor va continua să fie la fel de mic și mâine, sâmbătă va renunța la acțiunea de protest.

Alianța Europensionarilor din România a solicitat și a obținut autorizație pentru a protesta zilnic în intervalul orar 15.00-18.00 în fața Prefecturii Galați, acolo unde în fiecare seară se adună cel puţin câteva zeci de cetățeni care protestează împotriva Guvernului Grindeanu. Ieri a fost prima zi de protest a pensionarilor, când în fața Prefecturii Galați s-au adunat 12 vârstnici, numărul acestora crescând apoi la 20.

5802 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati