Reperul
Eveniment Politic

Victor Ponta despre demisia în bloc a filialei Pro România: La Brăila nu erau o mie de membri!

stiri politice de ultima ora

Victor Ponta, președintele Pro România a vorbit la „Deschide Lumea”, emisiune difuzată pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila, despre despre demisia in bloc a filialei brailene a partidului său.

Fostul premier a comentat în acest caz afirmația deputatul brăilean Emilia Meiroșu, care a anunțat că întreaga organizație a Pro România, ce număra peste o mie de persoane, a demisionat.

La Brăila, nu au fost o mie de membri. Era greu să-ți dai demisia din ceva ce nu ești. Doamna deputat Meiroșu, pe care o respect în continuare (…) a luat o decizie, care nu era a Pro Romania, de a vota pentru guvernul Orban (…). Din păcate, drumurile noastre s-au despărțit”, a declarat Ponta la Deschide Lumea.

El a explicat și declarația făcută în presă înainte de demisia filialei din Brăila și a lui Mihai Tudose în care susținea: “Domnul Tudose, din când în când, reușește și pe mine și pe alții să ne tragă la o bătaie de bodegă, la care el e cel mai bun, că e din Brăila.” Declarația a stârnit multe comentarii în mediul online, mulți brăileni simțindu-se jigniți de această afirmație.

M-am exprimat gresit (…). Dl. Tudose zice mereu că se bate, se luptă… și am explicat doar că nu vreau, de fiecare dată, să mă las atras într-o bătălie. Cred ca am făcut multe lucruri, și o să fac în continuare, pentru oameni din Brăila (…). Cred că îi respectăm pe alegătorii noștri dacă ne certăm mai puțin și vorbim mai mult despre problemele lor (…). Am spus multe lucruri, pe unele le-am spus greșit, altele mi-au fost răstălmăcite. O spun încă o dată, pentru toți oamenii din România, indiferent că-s din Brăila sau Satu Mare (…): cred că se așteaptă de la noi să ne certăm mai puțin și să vorbim mai mult despre ceea ce vrem să facem pentru ei”, a încercat Ponta să își explice declarația referitoare la Mihai Tudose.

Victor Ponta a venit la Galați pentru o întâlnire cu membrii și simpatizanții Pro România din județul Galați. A fost însoțit în această vizită de Adrian Țuțuianu și Nicolae Bănicioiu.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI!

Postări asemănătoare

Antoneta Ioniță: Ce face astăzi PSD este o rușine față de oamenii care au murit la Revoluție

Reperul

Robert Turcescu (PMP): Galațiul și Brăila au o problemă cu cei pe care îi tot aleg de 30 de ani

Reperul

A. Popa (PNL Brăila), despre C. Boboc: ”Cum a rămas secretar de stat, nu este problema mea”

Reperul