A 11-a ediţie a mitingului aviatic “Vădeni Fly-In” are loc sâmbătă

* Vădeni Fly-In „Borş de peşte” 2018 începe dimineaţă, la ora 10:00 *

Iubitorii aviației sunt așteptați sâmbătă, 26 mai, de la ora 10:00, la Vădeni Fly-In, ediția 2018. Este cea de-a 11-a ediţie a evenimentului, devenit deja o tradiție în sud-estul României.

Aerial Club, organizatorul evenimentului, anunţă că publicul va putea admira aeronave de luptă, avioane de antrenament și elicoptere ale Forţelor Aeriene Române. Surpriza Vădeni Fly In 2018 va fi, fără doar și poate, vedeta Forțelor Aeriene Române, F 16 Falcon, în evoluție la verticala aerodromului. De asemenea, publicul va putea admira și elicopterul SMURD, dar şi peste 30 de motoparapante, motodeltaplane și avioane de agrement din toată țara. Din rețeta întâlnirii zburătorilor nu vor lipsi atât de apreciatele salturi ale parașutiștilor.

După ora 14:00, când motoarele vor fi oprite, spectatorii vor putea să vadă de aproape toate aparatele de zbor prezente la aerodromul dintre Galați și Brăila, vor putea să stea de vorbă cu piloții și să facă fotografii.

Aerial Club Galați este o asociație non-profit, apolitică, înfiinţată în anul 2003, ce are ca scop promovarea și dezvoltarea sporturilor aviatice.

4312 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati