A băut până nu a mai putut, s-a urcat la volan fără permis și a lovit o altă mașină

* Bărbatul băut a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,59 mg/l de alcool pur în aerul expirat *

Inconștient, un bărbat din Munteni, a fost ieri depistat de polițiști beat aproape de comă alcoolică și fără permis după ce a intrat în coliziune cu o altă mașină. ,,Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au depistat în trafic, pe D.J. 240, pe raza comunei Munteni, două persoane aflate lângă două autoturisme avariate și care păreau a avea un conflict. Polițiștii au legitimat persoanele în cauză, constatând că este vorba despre doi bărbați, unul de 52 ani, din comuna Munteni, cel de-al doilea de 53 ani, din comuna Ghidigeni. Din primele verificări a reieșit că cei doi au condus autoturismele pe D.J. 240 și conducătorul auto de 52 ani a efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura, intrând în coliziune cu celălalt autoturism. Întrucât bărbatul în cauză emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Bărbatul  a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati