A început amenajarea secțiilor de votare în școlile din Galați

În școlile din Galați pregătirile pentru amenajarea secțiilor de votare pentru alegerile europarlamentare și referendum sunt în toi.

Echipele de muncitori ale Primărei Galați au montat cabinele de vot, au adus urnele și au montat perdele la cabinele de vot.

Astăzi de lucrează la Liceul de Marină, Școala nr. 20 și la toate secțiile din Micro 40. Amenajarea secțiilor de votate a început acum în unitățile de învățământ unde nu este afectat procesul de învățare urmând ca acolo unde se învață în mai multe schimburi să se înceapă aceste pregătiri în cursul zilei de vineri”, a declart Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați.

Potrivit aceleiași surse, persoanele care necesită urna mobilă trebuie să o solicite făcând o cerere, sambata intre orele 18 și 20, la sectia de votare unde sunt arondati.

Cei care nu știu exact la ce sectie de votare sunt arondați pot afla consultand site-ul Primăriei Galati unde există o secțiune dedicată.

Reprezentanții Prefecturii județului Galați a anunțat că până acum pregătirile pentru desfășurarea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție au loc fără probleme conform calendarului.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati