A intrat cu mașina în cabinetul unui parlamentar român! – VIDEO

* Șoferița care a intrat cu mașina în cabinetul parlamentar al senatorului PNL George Stângă este, se pare, chiar proprietara clădirii *

Accident spectaculos, marți dimineață, într-un cartier din Galați. O mașină de teren a intrat în clădirea în care se află biroul parlamentar al senatorului PNL George Stângă. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că șoferița, o femeie în vârstă de 44 de ani, a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație.

În urma impactului extrem de violent, ușa, geamul, dar și o bucată din zidul clădirii în care își are biroul senatorul PNL au fost distruse.

În mașină se află încă o femeie, o tânără, care a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri mediacale de la un echipaj al ambulanței, dar nu a fost necesară internarea ei în spital.

Șoferița care a intrat cu mașina în cabinetul parlamentar al senatorului PNL George Stângă este, se pare, chiar proprietara clădirii. Astfel, se pare că femeia va trebui să plătească stricăciunile din propriul buzunar.

Polițiștii au deschis un dosar penal.

Sursa video: Poliția Locală

Sursa foto: Facebook

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati