Accident cumplit sau sinucidere: Un om de afaceri din Galaţi a fost găsit împuşcat la Vânători

* Poliţiştii au demarat o anchetă şi vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia *

Dramă în comuna gălăţeană Vânători, la câţiva kilometri de oraşul Galaţi. Un om de afaceri gălăţean, în vârstă de 53 de ani, care era şi vânător autorizat, a fost găsit împuşcat în piept cu propria sa armă de vânătoare. S-a întâmplat în grădina pe care omul de afaceri o avea la Vânători şi unde îşi ţinea câinii de vânătoare. Descoperirea a fost făcută de un îngrijitor, care i-a chemat apoi soţia şi fiul abia întors de la studii din Anglia. Omul de afaceri avea un restaurant de cartier, afaceri cu alarme şi sisteme de securitate şi jocuri de noroc, un jackpot casino.

Primele indicii duc către sinucidere, deşi familia crede că e un accident. Medicii spun că trupul nu prezenta altă urmă de violenţă decât plaga împuşcată. “Pacientul era fără puls şi respiraţie şi avea o plagă în zona pieptului. După ce au expus toracele au observat că este o plagă prin împuşcare, probabil prin sinucidere, era vorba despre o puşcă găsită lângă pacient. Echipajul nostru nu a putut decât să constate decesul şi să anunţe organele în drept pentru cercetări şi pentru stabilirea circumstanţelor decesului. Nu existau semne de violenţă sau de luptă. Pacientul era depresiv în ultima perioadă din relatările celor din jur”a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Oamenii care îl cunosc  spun că bărbatul slăbise în ultima perioadă şi că avea şi pierderi de memorie. Omul de afaceri voia să se extindă, luase recent un credit de la bancă, în schimb slăbise mult, era depresiv şi avea pierderi de memorie, aşa că nu se exclude să fi suferit de o boală gravă.

Ancheta va stabili dacă s-a sinucis sau a fost un accident.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati