UPDATE: Accident la Baia Comunală. O Dacie papuc a intrat într-o maşină de poliţie aflată în misiune – VIDEO

1 politistul ranit singura imgIMG-20170814-WA0004UPDATE – Un şofer în vârstă de 70 de ani aflat la volanul unei Dacii papuc a ignorat într-o intersecţie semnalele acustice şi luminoase ale unei maşini de la Poliţia Rutieră aflată în misiune. Impactul violent a fost surprins de camerele supraveghere din intersecţie. Şoferul neatent a fost rănit la cap, în timp ce poliţistul aflat în dreapta a rămas parţial încarcerat, fiind transportat la spital cu răni la membrele superioare şi inferioare.

Semnalele acustice şi luminoase ale maşinii de poliţie îi avertizează pe ceilalţi conducători aflaţi în trafic în acel moment în intersecţie. Toţi opresc, chiar dacă aveau verde pentru acordarea priorităţii, mai puţin o autoutilitară papuc. În urma impactului, maşina de poliţie ricoşează într-un stâlp şi, de acolo, urcă trotuarul şi se opreşte în zidul unei clădiri în care se află Baia Comunală. Trecătorii care aşteptau în staţia de transport local sar speriaţi, din fericire nici unul nu este lovit.

Şoferul de pe Dacia papuc crede că ar fi trebuit să frâneze mai brusc. “Am lovit maşina poliţiei sau ea m-a lovit pe mine. Nu ştiu, am auzit sirena, m-am uitat în stânga şi în momentul ăla au venit, pesemne că ar fi vrut în momentul ăla să frânez brusc când am auzit că vine”, spunea Paul Constantin Băncilă, şoferul Daciei papuc.

poze (35)

Autospeciala avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. “Din primele cercetări, se pare că autospecialei de poliţie care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase nu i s-a acordat prioritate de către conducătorul autoutilitarei. Un coleg a fost transportat în vederea acordării îngrijirilor medicale”, a precizat scms. Aurelian Ropotan, de la IPJ Galaţi.

Poliţistul rănit a fost descarcerat şi transportat la Spitalul de Urgenţă, împreună cu şoferul care a produs accidentul, pentru îngrijiri medicale.

Impactul a fost surprins pe camerele de supraveghere din trafic.


* În urma impactului, poliţistul aflat pe locul din dreapta a fost rănit *

Accident la Galaţi, în zona Băii Comunale. Un autoturism Dacia papuc, condus de un bărbat de 70 de ani, a intrat într-o mașină de poliție care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În urma impactului, poliţistul aflat pe locul din dreapta a fost rănit.

Primele informaţii indică faptul că de vină este şoferul Daciei papuc, care nu i-a acordat prioritate echipajului de poliţie aflat în misiune.

Articol în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati