Accident tragic: Un copil de nici 2 ani a murit după ce a înghiţit boabe de porumb

* Poliţia a deschis dosar pentru ucidere din culpă * O anchetă a demarat şi Protecţia Copilului *

Un băiat în vârstă de 1,8 ani din Tecuci a murit la Spitalul de Copii din Galaţi, luni seară, sufocat cu boabe de porumb. Tragedia s-a petrecut luni, în jurul prânzului, când copilul ar fi mâncat accidental boabe de porumb. A fost adus direct cu maşina de către părinţi la Spitalul de Copii din Galaţi. Când a ajuns acolo era deja după-amiază, iar starea copilului era extrem de gravă. Medicii au solicitat un elicopter SMURD în timp ce îi făceau manevre de resuscitare, dar copilul nu a mai rezistat şi a decedat înainte să fie transferat.

“A fost  prezentat la Compartimentul de Primiri Urgenţă al Spitalului de Copii un copil în vârstă de 1,8 ani,  afirmativ cu aspirație de corp străin. Starea generală era foarte gravă, cu insuficienţă respiratorie. S-au făcut examene paraclinice și manevre de urgență pentru extragerea corpului străin. Din păcate, la scurt timp, copilul a intrat în stop cardiorespirator ireversibil”, a declarat  dr. Roxana Bogdan Goroftei, medic de urgenţă la Spitalul de Copii.

Poliţiştii gălăţeni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă deoarece vorbim de o moarte suspectă. Şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi  a demarat deja  o anchetă în acest caz.

Familia mai are un copil minor. Deocamdată, membrii familiei nu au făcut oficial nici un fel de declaraţie. Ei aşteaptă rezultatul necropsiei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati