Accidente rutiere grave, în acest week-end, pe şoselele din Galaţi

* Accidentele, produse din cauza nepăstrării dinstanţei regulamentare în trafic, a neacordării de prioritate sau a traversării fără a se asigura, s-au soldat cu răniţi şi cu pagube însemnate *

Bilanţ încărcat la acest sfârşit de săptămână pe şosele din judeţul Galaţi. Sâmbătă şi duminică au avut loc trei accidente grave de circulaţie, soldate cu rănirea a nouă persoane şi avarierea a cinci maşini şi a unei biciclete. Nepăstrarea distanţei faţă de maşinile din faţă, neacordarea de prioritate şi traversarea fără a se asigura au fost cauzele care au dus la producerea accidentelor.

Cel mai grav dintre ele a avut loc la Lungoci, acolo unde un biciclist de 62 de ani a traversat şoseaua fără să se asigure şi a fost lovit de o maşină la volanul căreia se afla un şofer de 41 de ani. Biciclistul a fost grav rănit şi a fost transportat la spital cu ambulanţa în stare critică.

posta-veche-cu-basarbieiSâmbătă, pe Şoseaua de Centură, din cauză că o şoferiţă de 39 de ani nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţă, a avut loc o coliziune în lanţ (foto sus). Volkswagen-ul condus de femeie a lovit un Logan, care se afla în faţă şi care era condus de o altă femeie, iar Loganul a fost proiectat într-un  BMW X6. Cele două şoferiţe şi un pasager din Logan au ajuns la spital, iar maşinile implicate au fost serios avariate.

Duminică dimineaţa, la intersecţia străzilor Basarabiei cu Poşta Veche, un şofer de 76 de ani nu s-a asigurat la intrarea din strada secundară în cea principală şi a lovit o altă maşină (foto stânga). Şoferul şi un pasager, dar şi o femeie, conducătoarea auto a autoturismului lovit, şi doi copii de 8 şi 12 ani din maşina ei, au fost transportaţi la spital.

În toate cazurile au fost deschise dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati