Adrian Tabarac: Directorul APT, Meluța Drăguț, minte cu zâmbetul pe buze

* Liderul Municipalei PNL Brăila a chestionat conducerea APT, la ședința Adunării Generale a Acționarilor, despre recent anunțatele disponibilizări *

Consilierii locali PNL Adrian Tabarac și Constantin Sîrbu au participat la ședința Adunării Generale a Acționarilor de la Administrația Piețelor și Târgurilor (APT) Brăila, în speranța că vor clarifica o serie de nereguli la APT, semnalate în ultima perioadă în spațiul public. Una dintre acestea viza modul în care angajații APT au fost obligați să opteze pentru posturi, deși nu aveau calificarea necesară. La finalul lunii ianuarie, mulți salariați au primit notificare că, până la 1 februarie, trebuie să opteze pentru un post de paznic sau să plece de la APT.

„Oamenii se plâng că, în realitate, au aflat de pe o zi pe alta că vor fi restructurați, așa că am mers la APT, în calitatea noastră de consilieri locali, și am solicitat niște clarificări. Când am întrebat-o pe doamna director Meluța Drăguț care au fost principiile în baza cărora s-a decis restructurarea de personal, aceasta s-a limitat la a ne prezenta un caz punctual, al unui șofer care a rămas fără mașină și postul trebuie desființat. Doamna director nu recunoaște că au fost angajați recent oameni pe posturi noi fără să susțină vreun concurs, iar cei care au fost angajați cu concurs sunt puși acum să mai susțină încă unul, pentru a-și putea păstra locul de muncă. Doamna director minte cu zâmbetul pe buze și, evident, nu recunoaște că personalul a fost anunțat de pe o zi pe alta că va fi restructurat”, spune Adrian Tabarac, președintele municipalei PNL Brăila.

Totodată, cei doi consilieri liberali spun că minciunile despre starea reală de la Administrația Piețelor și Târgurilor Brăila se țin lanț și că directorul susține că starea economică este cât se poate de bună și că societatea este pe plus. „O să așteptăm ședința în care se vor face alocările bugetare către societățile aflate în subordinea Consiliului Local Municipal Brăila și vom vedea atunci cum stau lucrurile de fapt, pentru că CLM a tot dat bani pentru Administrația Piețelor. Vom vota împotriva oricărei distribuiri de fonduri către piață, cât timp societatea stă așa bine financiar. Înseamnă că poate să își susțină inclusivinvestițiile din fondurile proprii”, au avertizat cei doi consilieri liberali.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati