Adrian Tabarac (PNL Brăila): Numai PSD-ist să nu fii astăzi!

Invitat la emisiunea „Deschide Lumea” de pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila, Adrian Tabarac, președintele organizației Municipale PNL Brăila a comentat discuțiile legate de faptul că primarul Marian Dragomir și președintele CJ, Francisk Iulian Chiriac ar fi mai apropiați în aceeste zile de Mihai Tudose și Pro Romania, decat de PSD.

Întrebat dacă primarul și președintele CJ Brăila se implică în campania pentru alegerile prezidențiale și dacă o susțin pe Viorica Dăncilă, Tabarac a susținut că nu i-a văzut pe aceștia implicați până acum în campanie.

Domnul Primar (Marian Dragomir n.r.) ar migra oriunde, numai să mai iasă încă o dată primar. Și-i spun pe această cale că la PNL nu poate ajunge vreodată. Nu că ar fi existat intenția. Preventiv! (…). Numai psd-ist să nu fii astăzi. Nu i-am văzut pe stradă, nu au ieșit pe nicăieri. Să iasă să le spună oamenilor, ce? (…) “Vai, ce bine a fost cu noi?” (…). Numai PSD-ist să nu fii astăzi și să mai trebuiască să faci și campanie electorală”, a comentat Adrian Tabarac.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati