11.11.2015 - BANI PENTRU VICTIME

Ajutor financiar din partea municipalitatii pentru brailenii raniti in “Colectiv”

11.11.2015 - BANI PENTRU VICTIME*în maxim o săptamână, consilierii municipali vor aproba o hotărâre prin care vor aloca câte 20.000 de lei brăilenilor răniti în incendiul din clubul bucureştean “Colectiv” * banii vor putea fi direcţionati, acolo unde e cazul, si către familiile acestora

Municipalitatea brăileana doreşte sa îi ajute financiar pe brăilenii răniti în incendiul din clubul bucureştean “Colectiv”. În maxim o săptamână, consilierii locali se vor întâlni într-o şedintă de urgenţă în care care vor aproba alocarea sumei de 20.000 de lei pentru fiecare dintre răniţii care vor avea nevoie de ajutor. În acest moment, o tânără şi un tânăr din Brăila se zbat între viaţa moarte, fata intr-un spital din Germania iar bărbatul la Spitalul Militar din Bucureşti.
Deşi au fost in unanimitate de acord cu aceasta propunere, consilierii municipali au, totuşi, păreri împarţite în ce priveşte propunerea caricaturistului Costel Pătrăşcan, ca banii alocaţi anul acesta pentru artificiile de Anul Nou sa fie daţi victimelor incendiului iar momentul trecerii dintre ani sa nu mai fie sărbătorit în acest fel. Astfel, cei mai multi consilieri cred că aşa cum municipalitatea trebuie sa îi ajute pe răniţi, trebuie sa ţină cont si de restul populaţiei, care îsi doreşte să sărbătorească acest eveniment important în acest fel. Aleşii locali spun că, atât timp cât există bani pentru ajutorarea victimelor, nu este cazul ca restul brăilenilor să fie privaţi de un moment aşteptat cu sufletul la gură de majoritatea, in special de copii, care este o traditie si care la Brăila nu a generat absolut niciodată probleme, tocmai datorită rigurozitaţii si atenţiei cu care a fost organizat. De partea cealaltă, cei care susţin propunerea lui Costel Pătrăşcan, cred ca măcar anul acesta, în semn de solidaritate, ar trebui să se renunţe la artificii. În mediul online a apărut, déjà, o petiţie lansată de caricaturist în care cere primarilor din Romania să renunţe la bugetul alocat artificiilor destinate Zilei Nationale sau Revelionului, însă, deocamdată aceasta nu a strâns decât 500 de semnături.

1322 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati