Al doilea om al străzii incendiat în octombrie a murit la Spitalul de Urgenţă din Galaţi

* Prima victimă a murit la o săptămână, la Spitalul Floreasca din Bucureşti *

Cea de-a doua victimă a incendiatorului oamenilor străzii din Galaţi, un bărbat de 59 de ani, a murit la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde era internat de pe data de 21 octombrie. Atunci, un gălăţean, care între timp a fost identificat şi arestat preventiv, a dat foc culcuşului improvizat în stradă în care dormeau doi oameni fără adăpost, de 49 şi 59 de ani. Bărbatul de 49 de ani a decedat la Spitalul Floreasca din Capitală la o săptămână de la incendiere, iar acum a murit si cel de-al doilea. Medicii cred că acesta din urmă a decedat deoarece arsurile pe care le suferise, pe 21% din suprafaţa corpului, au agravat bolile pe care omul le avea de pe urma traiului în stradă. Imunitatea lui era la pământ şi organismul nu a mai putut lupta, mai ales că arsurile erau foarte profunde.

Deocamdată, autorul, Ştefan Alexandru, arestat preventiv pe 26 octombrie, este cercetat pentru omor calificat şi tentativă la omor calificat, dar, în urma celui de-al doilea deces, tentativa de omor se va transforma în omor calificat.

Un raport medico-legal este aşteptat în acest caz.

Reamintim că, pe 21 octombrie, un bărbat de 49 de ani a dat foc adăpostului improvizat de doi oameni ai străzii după ce ar fi avut un conflict cu unul dintre ei. Cei doi oameni ai străzii dormeau în timp ce au fost incendiaţi. Cazul a şocat opinia publică.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati