Al treilea gălăţean mort din cauza caniculei

* Un văcar din Călmăţui a fost găsit decedat pe marginea drumului, cu arsuri solare pe corp *

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost găsit mort pe marginea drumului, iar corpul îi era acoperit de arsuri solare. Este vorba despre un văcar din localitatea Călmăţui. Omul a băut ceva şi apoi, toropit, a leşinat sub soarele nemilos. Câteva ore mai târziu era mort, iar pe corp avea arsuri solare.

“Am fost solicitaţi să intervenim pe raza localităţii Călmăţui, unde un bărbat de 67 de ani a fost găsit fără suflare, la marginea drumului. Echipajul care s-a deplasat acolo a găsit bărbatul decedat de câteva ore bune. Lângă el s-a găsit o sticlă goală de vin. Pacientul prezenta arsuri solare, nu era cunoscut cu antecedente medicale, era văcarul satului. A fost anunţaţă poliţia. Probabil a băut mai mult şi  s-a întins undeva la marginea drumului. Căldura a avut un rol important în ceea ce priveşte cauza decesului. Faptul că avea arsuri solare înseamnă că a stat mult timp în soare, nemişcat”, a spus dr. Mihai Polinschi, director Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Este al treilea deces favorizat de caniculă în judeţul Galaţi. Din păcate, a crescut mult şi numărul intervenţiilor pe caniculă. Acestea s-au triplat. Sunt 18 victime, faţă de 6, câte erau ieri, iar printre victime se numără şi un copil de doar un an.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati