Alegeri în Organizația de Femei a PMP Galați. Iulia Hîrleșteanu a fost aleasă președinte

* La alegeri au participat, în calitate de invitați, președintele PMP, Eugen Tomac, și președintele Organizației Naționale de Femei a PMP, Cătălina Bozianu *

Alegeri în Organizația de Femei a Partidului Mișcarea Populară – Filiala Galați. Membrii structurii și-au ales conducerea pentru următorii patru ani. “În funcția de președinte al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară – Galați a fost aleasă doamna Iulia Hîrleșteanu, acesta obținând 248 de voturi din totalul voturilor exprimate. Din Consiliului Executiv al Organizației de Femei vor face parte și Cristina Constandachi, ce va îndeplini atribuțiile funcției de secretar general, iar vicepreședinți ai organizației vor fi doamnele Alisa Adriana Boghițoiu, Antoaneta Crudu, Cerasela Ionela Zeca, Daniela Ene, Iulia Oancea-Iorga, Liliana Niculescu, Loredana Onea și Valeria Olimpia Lovin”, se arată într-un comunicat de presă al PMP Galați.

„Funcția pentru care am fost aleasă astăzi mă onorează și mă obligă atât față de colegii care m-au ales, cât și față de toate gălățencele, cărora le promit că vor găsi un sprijin real în Organizația de Femei a Partidului Mișcarea Populară”, a declarat președintele ales, Iulia Hîrleșteanu.

La lucrările Conferinței Județene au participat și președintele PMP, Eugen Tomac, și președintele Organizației Naționale de Femei a PMP, Cătălina Bozianu. „România duce, din păcate, lipsă de conducători cu viziune și oameni însuflețiți de sentimente patriotice în acțiunile lor, ori astăzi, la Galați, exact astfel de oameni am văzut, într-o organizație de femei puternică și numeroasă”, a afirmat președintele PMP, Eugen Tomac.

„Modelul de femeie politician pe care ni-l propunem nu este Viorica Dăncilă, un prim-ministru total obedient, ci femeile ca dumneavoastră, capabile și pline de inițiativă, care câștigă alegeri și ajung în funcții publice datorită competenței lor”, a spus președintele Organizației Naționale de Femei a PMP, Cătălina Bozianu.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati