Alexandru Jula a plecat în turneu în altă lume, în ropote de aplauze

* Cantautorul a fost înmormântat la Cimitirul “Eternitatea” *

Îndrăgitul cantautor gălățean cu rădăcini ardelene, Alexandru Jula, a fost condus astăzi pe ultimul drum. A plecat în turneu în altă lume, iar admiratorii și colegii l-au aplaudat pentru ultima oară.

Au fost aplauze la ieșirea din  biserică, ce au continuat și la Teatrul Muzical. Acolo a avut loc și un moment în memoria uneia dintre cele mai marcante figuri ale muzicii ușoare românești din alte vremuri. Admiratorii au putut asculta iar, în foaierul Muzicalului gălățean, scena căruia Alexandru Jula i-a rămas fidel 64 de ani, cele mai îndrăgite melodii ale cantautorului și secvențe din emisiunile acestuia.

“Ultimul lui zâmbet a fost pentru publicul său. Toată viaţa lui a fost un spectacol, mă bucur că s-a terminat cu aplauze”, a spus Radu Jula, nepotul cantautorului.

Un om puternic, de care îi leagă mii de amintiri, așa îl descriu și foștii colegi de scenă. “Am strâns alături de Alexandru Jula mii de amintiri, și bune, și rele. A fost un om puternic, un om care avea idei de multe ori salvatoare”, spunea și Theodor Munteanu.

Alexandru Jula a fost înmormântat la Cimitrul “Eternitatea”.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati