Ambasadorul SUA în România vine marţi la Galaţi

* Excelenţa Sa Hans Klemm va avea întâlniri cu autorităţile locale şi cu mediul de afaceri *

La iniţiativa  preşedintelui filialei locale a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Marian Filimon, marţea viitoare, pe 31 ianuarie, la Galaţi va sosi Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelenţa Sa Hans Klemm.

Potrivit programului oficial, în prima parte a zilei, Ambasadorul SUA în România, Excelenţa Sa Hans Klemm, se va întâlni, la Prefectura Galaţi, cu autorităţile locale – prefectul, primarul şi preşedintele CJ, dar şi alţi factori de decizie –, după care va efectua mai multe vizite, la Şantierul Naval Damen, la Criomec SA şi Frigorex SRL. În a doua parte a zilei, după un business lunch, Ambasadorul SUA în România, Excelenţa Sa Hans Klemm, se va afla la Biblioteca Judeţeană „V. A. Urechia”, unde va inuagura încă un raft al “Bibliotecii americane” – secţiune mereu în dezvoltare a bibliotecii judeţene – şi va susţine şi o conferinţă de presă.

“Este o vizită care ne onorează şi care vizează în special mediul de afaceri din România. Este un semnal pentru autorităţile locale, pentru mediul de afaceri din Galaţi, dar şi pentru potenţialii investitori. Este un eveniment care vrea să transmită tuturor mesajul mediului de afaceri local, un mesaj care spune «suntem aici, existăm»”, a declarat Marian Filimon, prim-vicepreşedinte al CNIPMMR.

Acesta este al doilea ambasador al SUA în România care ajunge la Galaţi la invitaţia preşedintelui CNIPMMR Galaţi, Marian Filimon. Primul a fost James Rosapepe, care s-a întâlnit cu autorităţile şi oamenii de afaceri gălăţeni în 2010.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati