Ambasadorul SUA în România, în vizită de lucru la Brăila: “Vin vremuri interesante”

* Excelenţa Sa Hans Klemm a vizitat astăzi Brăila la invitaţia oamenilor de afaceri din zonă *

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a efectuat astăzi o vizită de lucru în Brăila, la două dintre obiectivele economice din județ, și anume o fabrică de mobilă și una de confecții. Oficialul american a sosit la Brăila la invitația Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii (CNIPMM), precum și a Patronatului Oamenilor de Afaceri Brăila.

Întrebat cum crede că vor afecta deciziile economice ale administrației Trump afacerile mici și mijlocii din orașe precum Brăila, din întreaga lumea, ambasadorul a ținut să precizeze că deocamdată este prematur să se pronunțe, însă în mod sigur speră că se vor încuraja în continuare investițiile în SUA. “Nu putem să spunem acum care va fi impactul asupra schimburilor comerciale dintre America și România sau țări similare. Este prea devreme. De abia s-a instalat cabinetul și au fost nişte zile foarte ocupate, după cum ați putut observa”, a comentat Klemm.

Legat de propriul său mandat de ambasador, oficialul a precizat că, atâta timp cât face parte din categoria diplomaților de carieră, care nu a fost numit politic, personal își dorește să reprezinte țara sa în România cât mai mult cu putință.

Hans Klemm a avut și un comentariu legat de deciziile controversate luate de președintele american zilele trecute, și anume de a construi un zid la granița dintre SUA și Mexic și de a le interzice musulmanilor din şapte țări să intre pe teritoriul Americii. “Acestea sunt politici cu care președintele a ieșit în campania electorală, iar acum a venit momentul să le implementeze. A făcut-o foarte repede. Unii s-au supărat. Alții au acționat în instanţă și instanțele au reacționat foarte repede. Vor vedea, vor veni vremuri interesante”, a adăugat oficialul american.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati