Amenzi de aproape 5.000 de lei în doar patru zile, aplicate călătorilor frauduloşi din Brăila

* Controlul a fost desfăşurat de lucrătorii Braicar împreună cu poliţiştii locali *

Amenzi de aproape 5.000 de lei în doar patru zile pe traseele Braicar. Acesta este bilanţul unei ample acţiuni de control desfăşurată în perioada 9-12 martie de lucrătorii societăţii de transport public în comun S.C. Braicar S.A. împreună cu polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila pentru depistarea și sancţionarea persoanelor care călătoresc cu mijloace de transport în comun fără a deține bilet, abonament sau legitimație de călătorie.

“Polițiștii locali au aplicat un număr de 70 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea prevederilor H.C.L.M. nr. 5/2003, în valoare totală de 4.875 lei, iar reprezentanții S.C. Braicar S.A. au emis 279 de bilete de suprataxă, în valoare totală de 5.580 lei”, a anunțat Poliția Locală Brăila, prin intermediul unui comunicat de presă.

“Poliţia Locală Brăila va continua să acorde sprijin reprezentanților S.C. Braicar S.A în cadrul acțiunilor desfăşurate în vederea depistării și sancţionării persoanelor care călătoresc cu mijloace de transport în comun fără a deține bilet, abonament sau legitimație de călătorie, încălcând astfel prevederile H.C.L.M. nr. 5/2003”, a precizat instituția.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati