Anunţ Transurb: Troleibuzele noi vor circula fără călători, în weekend, pentru probe tehnice și rodaj

“Societatea Transurb S.A. anunță că, în data de 09 și 10 decembrie a.c., noile troleibuze, marca Skoda Solaris, achiziționate în cadrul proiectului de modernizare a transportului urban demarat de către Primăria Municipiului Galați, vor ieși în traseu pentru efectuarea probelor tehnice și a rodajului specific autovehiculelor noi. Sâmbătă, 09 decembrie, se vor efectua probe tehnice pentru un număr de 6 troleibuze, iar duminică, 10 decembrie, vor ieși în traseu 12 troleibuze, acestea vor circula fără călători, pe tot parcursul celor două zile, deplasându-se pe rețeaua dedicată de transport public din orașul Galați.

Vă reamintim că, o dată cu sosirea primelor troleibuze, în data de 06 noiembrie 2017, a ajuns și o echipă de specialiști din Cehia care au testat troleibuzele pe rețeaua locală în vederea reglării parametrilor tehnici și adaptării echipamentelor electrice. De asemenea, va precizăm că atât personalul de întreținere, cât și conducătorii auto care își vor desfășura activitatea pe noile troleibuze au fost instruiți de către un reprezentant al Skoda Electric a.s.

Date suplimentare privind achiziţia

Contractul a fost semnat pe 16 martie 2017 și are o valoare de 5.567.784.07 euro, preț care include consumabilele și piesele de schimb pentru o perioadă de 36 luni ce reprezintă, de altfel, și perioada de garanție. Deși, potrivit calendarului inițial, termenul de livrare era de 10 luni de la semnarea contractului, la începutul lunii decembrie a.c. au fost deja livrate toate cele 14 troleibuze, conform promisiunilor făcute.”

Compartiment Relații cu Publicul

S.C. Transurb S.A.

IMG_0318

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati