Arhitectul șef al municipiului Brăila se transferă luna viitoare la Primăria Sectorului 5 al Capitalei

* Poziţia rămasă vacantă va fi ocupată în regim de interimat, după care va fi organizat concurs *

Luna viitoare, municipiul Brăila rămâne fără arhitect șef, după ce astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Marian Dragomir a anunțat că cel care ocupă funcția respectivă, Marian Ion, se va transfera la București. Prezent la conferință, Marian Ion a precizat că face această mutare pentru că s-a căsătorit, iar soția lucrează la Ministerul de Externe. El s-a transferat pe funcția de arhitect șef al Primăriei Sectorului 5, care era vacantă.

În ceea ce privește municipiul Brăila, primarul Marian Dragomir a precizat că, pentru o perioadă, funcția de arhitect șef va fi ocupată de un interimar, urmând ca ulterior să se organizeze concurs pentru ocuparea postului.

Deși este cunoscută animozitatea dintre primar și arhitectul șef, aceștia fiind chiar contracandidați la alegerile de anul trecut, astăzi cei doi au avut o atitudine rezervată, ambii precizând că arhitectul șef nu a fost gonit de la Brăila, ci că este vorba de o decizie personală, bazată pe noua situație familială a lui Marian Ion.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati