ATENŢIE: IMAGINI ŞOCANTE! Un electrician din Prahova chemat să-şi ajute colegii de la Electrica Galaţi a murit electrocutat la Slobozia Conachi

* Există suspiciuni că muncitorul nu ar fi purtat în timpul intervenţiei mănuşile de protecţie *

electrician mort2Accident de muncă mortal în localitatea Slobozia Conachi. Unul dintre electricienii chemaţi să-i ajute pe colegii de la Electrica Galaţi să refacă infrastuctura de realimentare cu energie electrică din judeţ grav afectată de viscolul de săptămâna trecută a decedat. Omul a fost electrocutat în timp ce se afla la înălţime, în nacelă. Două echipaje de medici, unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi altul al elicopterului SMURD, deplasat de urgenţă în zonă, au interrvenit, dar după 45 de minute de resuscitare au declarat decesul.

Muncitorul avea 44 de ani şi făcea parte dintr-o echipă de intervenţie din judeţul Prahova. Există suspiciuni că muncitorul nu ar fi purtat în timpul intervenţiei mănuşile de protecţie pentru că principalele arsuri le avea la nivelul mâinilor, dar toate aceste aspecte vor fi clarificate la finalul cercetărilor făcute de către inspectorii de muncă. Ei vor verifica şi dacă reţeaua la care se lucra era sau nu sub tensiune, dar şi dacă au fost respectate normele de protecţia muncii.

Şi în acest moment zeci de localităţi se află neracordate la reţeaua de electricitate după viscolul de acum o săptămână.

Sursa imaginilor: Facebook

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati