ATENŢIE! Maşinile mai grele de 3,5 tone nu mai pot trece bacul pe la Brăila. Sunt restricţii de circulaţie pe drumul Smârdan-Măcin

* Restricţiile au fost impuse la ora 12:00 de IPJ Brăila, la solicitarea IPJ Tulcea *

La ora 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a instituit, la cererea IPJ Tulcea, un filtru pe DN 22B pentru restricționarea traficului privind accesul autovehiculelor cu un tonaj mai mare de 3,5 tone pe drumul Smârdan-Măcin. Acestea nu au voie să urce pe bac pentru traversarea Dunării.

În judeţul Brăila, încă din primele ore de intrare în vigoare a Codului Galben de ninsoare, lapoviță și ploaie nu mai puțin de 45 de localități au rămas fără curent electric, în total fiind afectați aproximativ 13.000 de consumatori. În cursul zilei, numărul a scăzut, ajungându-se ca la ora 15:00 să mai fie doar două localități afectate, respectiv Berlescu şi Titcov, cu 367 de abonaţi.

Conform informațiilor oferite de ISU Brăila, pe drumurile naționale s-a intervenit cu 25 de utilaje și au fost împrăştiate 10 tone de sare, pe toate drumurile circulându-se în condiții de iarnă. Pompierii au fost nevoiți să intervină în municipiu pentru degajarea unei porțiuni de acoperiș căzut, din cauza vântului, de pe un bloc pe Şoseaua Buzalui. Din fericire, nu au fost victime.

IMG-20180118-WA0002

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati