Au băut până la 6 dimineaţa şi au început o cursă auto pe străzile Brăilei, dar au încheiat-o în Dunăre

* Şoferul şi “copilotul” său au ieşit pe geamurile maşinii înainte ca aceasta să se scufunde complet şi au fost scoşi din apă de un pontonier *

Cascadorie periculoasă, luni dimineaţă, pe malul Dunării, in dreptul fostei Gări Fluviale din Brăila. După o noapte stropită din belşug cu alcool, pe la 6 dimineaţa, doi tineri s-au decis să se plimbe cu maşina prin oraş. Au ajuns pe strada Împăratul Traian, stradă care se termină direct în malul Dunării. Din cauza vitezei şi a alcoolului, şoferul de 21 de ani nu a mai reuşit să controleze maşina, care a trecut milimetric printre o bancă şi un copac de pe mal, plonjând în apele fluviului. Norocul celor doi a fost că aveau geamurile deschise şi au putut ieşi din maşină până ce aceasta s-a scufundat. Un pontonier le-a aruncat doi colaci de salvare şi i-a adus la mal, unde au ajuns teferi, dar răcoriţi.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatele celor doi au fost de 0,9, respectiv 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul cascador a fost dus la Spitalul Judeţean pentru recoltare de probe biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati