Au fost redeschise şi ultimele drumuri judeţene din sudul Moldovei

* Utilajele de deszăpezire lucrează şi acum, însă pentru lărgirea benzilor de circulaţie *

“În această după-amiază au fost redeschise traficului și ultimele segmente de drum județean blocate de zăpadă. Utilajele de deszăpezire lucrează acum pentru lărgirea benzilor de circulație, a anunţat Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Galaţi.

Amintim că, în această dimineaţă, la ora 10:00, mai erau blocate DJ 253 Cudalbi – Băleni, DJ 251C Drăguşeni – Smulţi şi DJ 251G Vârlezi – Corni, iar pe DJ 252I Nicorești – Poiana – Vișina se circula pe un singur fir.

“Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au participat la această misiune dificilă, de înlăturare a cantităților mari de zăpadă de pe drumurile județene, în condițiile în care în unele zone stratul de zăpadă a măsurat peste doi metri înălțime. A fost nevoie de mobilizarea a zeci de persoane și zeci de utilaje, care au lucrat neîntrerupt pentru ca în cel mai scurt timp drumurile județene să fie deblocate. Vreau să le mulțumesc și primarilor care ne-au sprijinit necondiționat în această intervenție. Vom lucra în continuare pentru înlăturarea tuturor efectelor produse de căderile de zăpadă”, a declarat președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Citeşte şi:

Galaţi: DN 24D şi DN 26 au fost redeschise traficului. Se circulă fără restricţii de tonaj

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati