Au intrat în casa unei bătrâne pretinzând că îi oferă alimente, dar i-au furat 25.700 de lei şi bunuri

* Hoaţele au fost prinse, iar una dintre ele a fost reţinută pe bază de ordonanţă *

O bătrânică a deschis uşa casei pentru două necunoscute care pretindeau că îi oferă alimente, dar acestea i-au furat economiile. S-a întâmplat săptămâna trecută, la Galaţi. Între timp, hoaţele au fost prinse de poliţişti. „La data de 14 octombrie a.c., două femei au profitat de neatenția unei bătrâne în vârstă de 90 de ani și, sub pretextul oferirii de produse alimentare, după ce au condus-o pe aceasta în bucătăria apartamentului în care locuia, au reușit să îi sustragă din locuință suma de 25.700 lei și diverse bunuri. La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Secției 1 Poliție și Secției 5 Poliție au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Galați la persoane bănuite de săvârșirea infracțiuni de furt calificat. În urma descinderilor, poliţiştii au identificat persoanele bănuite că ar fi săvârșit faptele mai sus menționate”, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Conform aceleiaşi surse, una dintre femei a fost reținută pe bază de ordonanță de reținere şi urma ca în cursul zilei de vineri să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victime ale acestui tip de infracţiune, Poliţia Română vă recomandă să nu le acordaţi încredere persoanelor necunoscute, care vă oferă sau vă solicită diverse bunuri. Când la ușa locuinței apar persoane cu un comportament dubios, care solicită ajutor material sau își manifestă intenția de a se împrieteni pe diverse motive, sunaţi la numărul unic de urgenţă – 112 sau la Poliție.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati