Autobuzul lui Moș Crăciun a venit cu daruri și distracție pentru cei mici

* Acţiunea este organizată anual de Centrul de Iniţiativă Comunitară, cu sprijinul Transurb *

Mare agitație a fost sâmbătă dimineața în așteptarea Autobuzului lui  Moș Crăciun. Cum erau tare mulți pitici, plus părinții care aveau grijă de ei, nu unul, ci două autobuze ale lui Moș Crăciun, decorate și având la bord Crăciunițe, dar și pe Moș Crăciun au fost scoase pe trasee de Centrul de Inițiativă Comunitară și societatea locală de transport în comun. Cei mici s-au înghesuit oricum, de teamă să nu piardă locul în autobuz, dar până la urmă au urcat toți cei care erau în stație încă de la prima călătorie.

“Mă bucur că toți copiii săreau în sus de bucurie când au văzut autobuzele și mă bucur  că sunt atât de mulți copii. Avem cadouri, avem Crăciunițe, cântăm colinde, așa că pentru toți copiii va fi cea mai frumoasă călătorie cu autobuzul. Le mulțumim celor de la Transurb deoarece au pus la bătaie și oameni, și logistică pentru a bucura copiii”,a  declarat Ionuț Glăvan, de la Centrul de Inițiativă  Comunitară Galați.

În timpul călătoriei, în autobuze  s-au cântat colinde și s-au împărțit daruri. Mai apoi, autobuzul a circulat toată ziua și a bucurat copiii.

autobuz craciun1

autobuz craciun3

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati