UDATE: Accidentul feroviar din Lacu Dulce, surprins de camerele de supraveghere

UPDATE – Au apărut imagini surprinse de camere de supraveghere din zona trecerii la nivel cu calea ferată din Lacu Dulce, acolo unde, azi-dimineață, o mașină a fost lovită de un tren. În urma impactului, o femeie și un bărbat, soț și soție, aflați în autoturism, și-au pierdut viața.

Imaginile au fost furnizate de Poliția Locală Brăila și pot fi vizionate mai jos.


* Şoferul a ignorat semnalele acustice şi luminoase şi a vrut să traverseze linia de cale ferată, însă maşina a fost izbită în plin de tren *

Un bărbat de 38 de ani din Cazasu și soția sa, în vârstă de 34 de ani, și-au pierdut viaţa, în această dimineață, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren. Tragedia s-a petrecut în municipiul Brăila, la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul Lacu Dulce.

Conform martorilor, bărbatul aflat la volan a ignorat semnalele acustice și luminoase care indicau că urma să treacă un tren, a ocolit autoturismele oprite în fața sa și a încercat să treacă linia ferată, exact prin fața trenului. Nu a mai apucat, autoturismul fiind lovit în plin și târât câteva sute de metri, până ce trenul a putut opri. În urma impactului, cei doi brăileni au murit pe loc.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU, SAJ și IPJ. Trupurile celor doi au fost scoase dintre fiarele contorsionate și transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati