Avarie: Peste 1.000 de familii din Aurel Vlaicu rămân, de mâine, fără căldură şi apă caldă!

* Calorgal va sista furnizarea de apă caldă şi căldură către aceşti clienţi la cererea societăţii Electrocentrale, care trebuie să remedieze o avarie la magistrala din Drumul Viilor *

caloriferPentru 1.004 familii din cartierul gălăţean Aurel Vlaicu ziua de vineri, 13, va fi cu adevărat una cu ghinion. Începând de mâine, oamenii nu vor mai primi nici căldură și nici apă caldă, din cauza unei avarii produse pe una dintre magistralele care transportă agentul termic primar de la Electrocentrale către punctele termice ale societăţii de distribuţie, Calorgal. Electrocentrale nu a estimat durata lucrărilor, aşa că, cel puţin deocamdată, nu se ştie când vor putea fi realimentate cu apă caldă şi căldură cele 1.004 familii afectate.

“SC Electrocentrale a informat că, începând cu ziua de 13 ianuarie, se vor executa lucrări în vederea eliminării avariei de la magistrala III, pe strada Drumul Viilor 19. Lucrarea va fi executată în regim de avarie”, a informat Calorgal.

Potrivit informaţiilor furnizate de Calorgal, lucrarea din Drumul Viilor va genera sistarea agentului termic în două puncte termice, care alimentează 11 asociații de proprietari.  Acestea din urmă însumează 92 de scări de bloc cu 1.004 apartamente branșate la sistemul centralizat de termoficare.

2677 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati