Bătaie în parcarea unui mall din Galaţi

* Altercaţia a avut loc între un şofer care parcase pe trecerea de pietoni şi paznicul mall-ului *

Nervi, pumni şi spray lacrimogen în parcarea unui centru comercial din Galaţi. Un şofer şi-a parcat maşina pe trecerea de pietoni din parcarea mall-ului, deşi erau suficiente spaţii libere, şi s-a înfuriat când autoturismul i-a fost blocat. Şi-a descărcat nervii pe un agent de pază, cu toate că acesta i-a explicat că maşina îi va fi deblocată imediat ce depune o simplă cerere.

În imaginile surprinse cu camera de pe bordul unui autovehicul se poate observa cum paznicul este bruscat de conducătorul auto ofensat de faptul de maşina lui fusese blocată pentru o parcare ilegală. Violenţele continuă, agentul de pază foloseşte spray-ul şi apoi ripostează şi urmează schimbul de lovituri. “Maşina era parcată pe trecere. I-am explicat că i se va scoate caracatiţa fără a se plăti vreo amendă, trebuia doar să completeze o cerere la Biroul de informaţii. A devenit recalcitrant şi verbal, şi apoi şi fizic. Am folosit spray-ul,  am dat să îl imobilizez, el dădea, am ripostat”, spunea Cristian Tudorel Stan, agentul de pază implicat în altercaţie.

Firma de pază la care lucrează agentul a decis că, deşi acesta şi-a făcut datoria până la un punct, îi va da un avertisment verbal pentru că nu ar fi trebuit să răspundă la violenţe.

Poliţia l-a amendat pe şofer cu 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi a deschis un dosar penal asupra faptei pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

13947 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati