Bătrâni nerăbdători: Erau să rupă uşile pentru un bilet la Revelionul pensionarilor

* Scandal mare, joi dimineaţă, la punerea în vânzare a biletelor subvenţionate pentru Revelionul pensionarilor * Peste 100 de vârstnici s-au împins şi erau cât pe ce să rupă uşile Teatrului Muzical, iar o femeie s-a ales cu haina ruptă şi banii furaţi în toată nebunia creată *

Pensionarii au venit şi de la 3:00 dimineaţa la Teatrul Muzical “Nae Leonard” din Galaţi, unde au fost puse în vânzare biletele pentru Revelionul pensionarilor, organizat de Primăria Galaţi. La începerea programului de lucru, bătrânii s-au împins, şi-au rupt hainele de pe ei, iar o femeie a rămas şi fără 420 de lei. “Este o nebunie, nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Eu sunt şi cardică. Mi-au rupt haina, nu mai am nici 420 de lei, trebuia să iau bilete pentru tot grupul nostru, nu se poate aşa ceva”, spunea Rodica Bejenaru.

Directorul Teatrului Muzical, Doru Niţă, era de-a dreptul consternat. Nici prin cap nu îi trecea că ar fi trebuit să aibă un imens dispozitiv de pază pentru nişte oameni cu părul alb.

Nimeni nu înţelege ce i-a apucat pe bătrâni, mai ales că fuseseră puse în vânzare 900 de bilete, iar pe lista de aşteptare erau doar 150 de oameni.

Acest revelion este atât de disputat deoarece, la doar 70 de lei de persoană, bătrânii au parte de distracţie, de mâncare şi, în acest an, le va cânta şi formaţia Gibson Brothers. Mulţi au şi renunţat să mai cumpere bilete, care, oricum, s-au epuizat foarte repede.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati