Băut, un brăilean și-a omorât fiul în curtea casei

* Tatăl a fost reţinut pentru 24 de ore, iar trupul fiului a fost ridicat de Medicina Legală *

Un brăilean de 30 de ani a murit sub ochii unui vecin, după ce a fost înjughiat de tatăl său. Crima s-a petrecut pe fondul unor conflicte mai vechi și al consumului de alcool, chiar în curtea imobilului în care cei doi locuiau. Tatăl şi fiul erau cunoscuți în sat pentru scandalurile frecvențe care apăreau între ei. De cele mai multe ori, vecinii erau nevoiți să cheme Poliția pentru a-i potoli. În vară, una dintre cele două surori ale tânărului i-a propus acestuia să vină să locuiască cu ea în Italia, dar el a refuzat pe motiv că avea gospodăria de care trebuia să se ocupe. Cunoscuții spun că şi tatăl, şi fiul consumau băuturi alcoolice, însă că, în ultima vreme, nimeni nu se mai putea înțelege cu bărbatul în vârstă de 57 de ani.

Ieri seară, cei doi s-au certat din nou. La un moment dat, fiul a chemat un vecin să îl ajute să repare drujba și, împreună cu acesta, s-a apucat de treabă în curte. Din casă însă a ieșit tatăl înarmat cu un cuțit și s-a repezit direct asupra propriului fiu. Lovitura dată în gât i-a fost fatală tânărului, care s-a prăbușit. Vecinul a încercat să intervină, însă s-a ales cu o tăietură la mână. În stare de șoc, vecinul a sunat la 112. Imediat după ce și-a omorât băiatul, tatăl criminal s-a dus la un alt vecin și i-a povestit ce s-a întâmplat.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj de Poliție, însă pentru tânăr era deja prea târziu. Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând că astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunenea de arestare preventivă.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. În cauză s-a deschis dosar penal pentru omor.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati