Biciclist accidentat mortal pe DN 25, la Liești

* Şoferul ar fi fost orbit de farurile unei maşini care venea de pe contrasens şi nu a văzut biciclistul *

Accident mortal de circulație, duminică seara, pe Drumul Naţional 25, pe raza localității gălățene Liești. Un biciclist în vârstă de 56 de ani a fost lovit de un autoturism. “Victima  unui accident de circulație, un biciclist, a suferit leziuni foarte grave, incompatibile cu supraviețuirea, din păcate era deja decedat”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galați.

Polițiștii au primele date de la fața locului. “Un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism pe DN 25, dinspre Tecuci spre Galați, pe raza localității Liești a accidentat un biciclist în vârstă de 56 de ani. Biciclistul a decedat. Șoferul a fost testat cu etilotestul, dar a reieșit că nu a consumat  alcool. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat cms. șef Gabriela Costin.

Surse din anchetă spun că șoferul mașinii implicate în accident susține că ar fi fost orbit de farurile altei mașini, care venea de pe contrasens, și nu a văzut bicicistul care era întins pe marginea drumului.

Sursa foto: Facebook – Grupul Şoferilor din Galaţi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati