Biciclistul britanic accidentat la Tulcea, încă în Terapie Intensivă la Galaţi

* Al doilea rănit a fost transferat aseară de la Spitalul din Tulcea la Spitalul Floreasca din Capitală *

Cetăţeanul britanic în vârstă de 60 de ani transferat ieri cu elicopterul SMURD la Galaţi după ce a fost spulberat de un BMW pe o şosea din Tulcea rămâne internat în Terapie Intensivă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. “Este acum conştient, dar este încă internat în secţia Terapie Intensivă. A suferit o politraumă, mai multe fracturi multiple şi mai multe contuzii şi escoriaţii. Ştie ce i s-a întâmplat”, a declarat dr. Cristina Bordeianu, de la Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Reamintim că bărbatul, turist în România, se deplasa cu bicicleta, împreună cu alţi doi britanici, pe o şosea din Tulcea când un BMW i-a acroşat. Un englez de 51 de ani a murit pe loc, altul de 60 de ani a fost transferat seara trecută de la Spitalul din Tulcea la Spitalul Floreasca din Capitală, iar al treilea este internat încă la Reanimarea Spitalului de Urgenţă din Galaţi. Rămâne de văzut dacă se va impune sau nu transferul la Bucureşti şi pentru acest pacient.

Poliţiştii tulceni au precizat că şoferul în vârstă de 20 de ani care a acroşat bicicliştii englezii s-a angajat în depăşire fără a păstra o distanţă corespunzătoare faţă de partea laterală unde circulau aceştia. Bărbatul este cercetat, deocamdată în liberatate, pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati