Bilanţul raidurilor la tarabele cu mărţişoare: Amenzi de circa 18.000 de lei şi mărfuri confiscate de peste 1.200 de lei

* Acum, poliţiştii locali îşi îndreaptă atenţia către comercianţii din pieţele din Galaţi *

Amenzi şi mărfuri confiscate, în perioada sărbătorilor de primăvară, la Galaţi. De pe 10 februarie până pe 10 martie, adică dinainte de Ziua Îndrăgostiţilor şi până după Ziua Femeii, polițiștii locali au verificat 22 de comercianţi de flori, cadouri şi mărţişoare. “Valoarea totală a sancțiunilor este de 17.990 lei, fiind confiscate și mărfuri în sumă de 1.220 lei (au fost confiscate peste 1.600 fire de flori)”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Matei.

În perioada următoare, polițiștii locali au în atenție pieţele din oraş. Astfel, până la finele lunii martie, se va pune accent pe depistarea agenților economici care folosesc cântare neomologate, neverificate metrologic şi neînregistrate la Administraţia Pieţelor.

De la începutul acestui an, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale au aplicat 301 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 60.000 lei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati