Brad Engineering: Expoziţie de brazi ingenioşi pentru un Crăciun neconvenţional

* Expoziţia-concurs poate fi vizitată până miercuri, 20 decembrie, în holul Facultăţii de Inginerie *

Până pe 20 decembrie, gălăţenii pot vizita şi, de ce nu, chiar cumpăra brazii neconvenţionali expuşi în cadrul concursului Brad Engineering  în holul Facultăţii de Inginerie  a Univesităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi. 38 de brazi care de care mai altfel, creaţi din materiale diverse precum componente metalice auto, foi din cărţi, capace, bureţi de vase, cozi de mătură şi chiar pănuşe de porumb, rod al inventivităţii studenţilor, dar şi a câtorva elevi de liceu au fost prezentaţi în cadrul concursului  Brad Engineering.

La atâtea creaţii, până şi juriului îi este greu să decidă care este cel mai cel brad. “Îmi voi imagina că iau fiecare exponat în parte şi îl pun în holul unui hotel. Dacă trece examenul, trec la a doua fază, urmează apoi, alte criterii legate de frumuseţe şi inventivitate”, a declarat Doru Crihană, artist plastic.

De la an la an, creaţiilor celor care participă la acest concurs sunt din ce în ce mai neobişnuite. “Scopurile urmărite de noi sunt acelea de a stimula creativitatea studenţilor şi de a-i obişnui să lucreze în echipe şi să îşi poată prezenta creaţiile în faţa unui juriu avizat”, a spus profesorul Cătălin Fetecău, de la Facultatea de Inginerie.

Banii obţinuţi din vânzarea brăduţilor vor fi folosiţi în scop caritabil, iar brazii necumpăraţi vor ajunge mai apoi, prin donaţie, în centrele de plasament.

brazi 2

brayi 3

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati