Brad Engineering: Expoziţie de brazi originali, în scop caritabil, la Facultatea de Inginerie din Galaţi

* Utilizând materiale dintre cele mai diverse, viitorii ingineri au creat adevărate opere de artă *

Gălăţenii sunt invitaţi şi anul acesta, în holul mare al Facultăţii de Inginerie a Universităţii “Dunărea de Jos”, la Brad Engineering, o expoziţie de 19 opere care simbolizează brăduţul de Crăciun şi care au fost realizate de grupuri de studenţi ai Facultăţii, viitorii ingineri. Aceştia au reinterpretat bradul de Crăciun după cum i-a dus imaginaţia şi creativitatea. Brazii au fost proiectaţi şi realizaţi după toate normele inginereşti în vigoare.

brazi-ingineresti-32Sunt brazi din sârmă de gard sau din foaie de tablă, din cauciuc şi, de ce nu, un brad din cofraje de ouă. Bradul “Miticii”, făcut din baloane colorate şi mănuşi chirurgicale, este realizat de elevii de an terminal ai Liceului de Artă “Dimitrie Cuclin”.

Scopul expoziţiei Brad Engineering este unul caritabil. Cătălin Fetecău, organizator şi profesor la Facultatea de Inginerie, a explicat că brazii vor fi scoşi la licitaţie şi cu banii colectaţi studenţii vor face fapte caritabile. Aceştia vor să-i ajute pe bătrânii din azil sau pe copiii din orfelinate.

Anul trecut, un astfel de brad s-a vândut cu 1.500 de lei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati