Brăila: 30 de copii evacuaţi din clasă, după ce tencuiala de pe tavan a căzut peste catedră

* S-a întâmplat la o clasă de a cincea de la Şcoala Nr. 4 “Alexandru Ioan Cuza” din municipiu *

Panică într-o clasă din cadrul Școlii Nr 4. “Alexandru Ioan Cuza” din Brăila, după ce o bucată de tencuială de pe tavan s-a desprins și a căzut chiar în timpul orelor. În sală erau 30 de copii de clasa a cincea și profesoara. Tencuiala a picat fix pe catedră și pe scaunul dascălului, însă, din fecirice, în momentul respectiv profesoara se plimba printre bănci. Resturile de moloz s-au împrăștiat prin clasă, atât elevii, cât și profesoara speriindu-se.

Imediat, cadrul didactic a scos copiii din clasă și a anunțat conducerea unității de învățământ și Inspectoratul Școlar. Elevii au fost mutați în altă clasă pentru a-și desfășura restul orelor.

La fața locului a fost chemată o firmă de construcții pentru a evalua starea tavanelor tuturor încăperilor din școală și pentru a face o evaluare în privința reparațiilor care se impun.

Conducerea școlii spune că ultima dată clasa respectivă a fost renovată cu cinci ani în urmă, iar la începutul anului şcolar muncitorii angajați ai școlii au verificat clasele, lovind tavanele cu un băț, însă nu le-a atras atenția nimic suspect, vreo umflătură în tencuială care să îi facă să se gândească la faptul că aceasta s-ar putea desprinde.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati