BRĂILA | Accident grav într-o stație de autobuz

Un tânăr a ajuns la spital cu rani grave după ce a fost lovit în timp ce se afla pe trotuar, de o mașină condusă cu viteză excesivă de un bărbat care a fugit apoi de la locul accidentului.

Accidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 03,00, în stația de autobuz de la Ciocârlia.

Martorii spun ca tânărul de 28 de ani, taximetrist, statea pe trotuar, dupa ce își cumparase ceva de la chioșcul din zonă. Într-o fracțiune de secundă, un autotursim care circula cu viteză a intrat pe trotuar și l-a lovit din plin. Mașina s-a oprit apoi într-unul dintre stâlpii de susținere ai acoperisului stației. Șoferul și un pasager care se afla în mașină au fugit de la locul accidentului.

Victima a fost transportată de urgență la spital cu răni grave la cap, iar apoi a ajuns la Secția de neurochirurgie a Spitalului de Urgență din Galați.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar șoferul s-a predat la cateva ore după producerea accidentului.

Este vorba despre un barbat de 31 de ani din localitatea Gropeni, care consumase alcool. El a fost dus la spital în vederea recoltării unor probe de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati