UPDATE: Iată cum se circulă acum pe drumurile naţionale din judeţul Brăila

UPDATE – După reluarea traficului pe DN 22B (şoseaua-dig) Brăila-Galaţi înainte de orele prânzului, autorităţile au redeschis circulaţiei şi DN 2B Brăila-Buzău în această după-amiază. Totodată, pe DN 21 Brăila-Bărăganu au voie să circule, deocamdată, doar autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe DN 23 traficul este permis doar de la Brăila până la limita cu judeţul Vrancea – pe teritoriul judeţului Vrancea nu se circulă încă.

Salvatorii au avut două intervenţii dificile în ultimele ore, a doua fiind încă în desfăşurare. În primul caz, o femeie în vârstă de 64 ani din localitatea Urleasca, care acuza sângerări nazale, a fost preluată de către un echipaj SMURD, asistat de o şenilată din cadrul ISU și un utilaj de deszăpezire. Pacienta a fost predată la UPU Brăila la ora 11:30. În cel de-al doilea caz, o femeie de 27 ani din localitatea Romanu, care acuză metroragie, va fi preluată de către un echipaj SAJ și un utilaj de deszăpezire de la Drumuri Județene. Intervenția este în curs de desfăşurare.


UPDATE – Şoseaua-dig Brăila-Galaţi a fost redeschisă circulaţiei rutiere, după ce fusese închisă în timpul nopţii din cauza viscolului şi a ninsorii.

O singură localitate din judeţul Brăila nu este alimentată cu energie electrică la ora actuală.

În ceea ce priveşte restul muncitorilor de la firma de cablaje auto de la marginea municipiului Brăila care au ieşit din tura de noapte şi nu au putut ajunge acasă din cauza drumurilor impracticabile, aceştia au fost cazaţi de firmă la hoteluri din oraş.


* Pe parcursul nopții, 21 de persoane au fost salvate din mașini rămase blocate în zăpadă *

Toate drumurile naționale și județene din județul Brăila au fost închise încă din timpul nopții. Autoritățile au luat această decizie preventiv, deoarece, din pricina viscolului, vizibilitatea este extrem de redusă, iar în unele zone se formează suluri de zăpadă care blochează drumurile. Pe şoseaua-dig Brăila-Galaţi se circulă în coloană, în baterii de mașini însoțite de utilaje. Se asigură circulația, dar forţele de intervenţie au grijă ca oamenii să fie în siguranță.

Pe parcursul nopții, 21 de persoane au fost salvate din mașini rămase blocate în zăpadă. Șenilata de la Însurăței a fost solicitată să intervină la Bărăganu, pentru aducerea la ambulanță a unui tânăr de 18 ani care acuza dureri și febră. Intervenția a fost îngreunată de viscol, pacientul ajungând la Brăila, la spital, în jurul orei 02:00.

În această dimineață, zeci de brăileni care lucrează la o fabrică de cablaje auto de la marginea orașului s-au văzut nevoiți să meargă pe jos, şapte kilometri, până la Chiscani. Deși obosiți și înfrigurați, oamenii spun că trebuia să ajungă acasă, deorece au copii și bătrâni care depind de ei.

O singură localitate, Zăvoaia, nu are curent electric în acest moment.

În întreg județul nu se învață până vineri inclusiv.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati