Brăila | Poliția Locală în război cu „spărgătorii de semințe”

* Polițiștii locali din Brăila au dat amenzi de 16.500 lei pentru cei certați cu curățenia * Amenzile au fost aplicate de către Poliția Locală Brăila în ultimele patru zile *

În perioada 30.08.2019 – 02.09.2019, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public.

„Este vorba despre 19 persoane care fie au consumat semințe, aruncând cojile pe stradă, fie au încălcat legislația privind consumul de băuturi alcoolice, ori care au avut un comportament inadecvat. Astfel, 18 persoane au fost surprinse în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe jos, în diverse zone din oraș – Parcul Monument, str. Mihai Eminescu, B-dul Independenței, zona str. Impăratul Traian – Căpitănia Portului Brăila”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Brăila.

Potrivit aceluiași comunicat, în timpul acțiunii au mai fost depistate patru persoane care aruncau gunoi pe domeniul public, în Parcul ANL Lacu Dulce, pe Aleea Ipotești și pe Șoseaua Buzăului. În cauză au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.700 lei.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati