Brăila: Un taxi în care se aflau doi bătrâni de 80 de ani a fost proiectat într-un copac

* Accidentul s-a petrecut din pricina unui şofer care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc *

12980842_10205930820885346_1500462433_oDoi bătrâni de 80 de ani, o femeie şi un bărbat, au ajuns la spital după ce taxiul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier, marţi dimineaţă, în zona Bariera Călăraşilor din Brăila. Accidentul s-a petrecut pe fondul neasigurării unui şofer la plecarea de pe loc.

Cei doi bătrâni au suferit contuzii minore şi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Accidentul s-a petrecut din vina şoferului unei Dacii Papuc care a plecat de pe loc fără să se asigure. El a fost lovit de taxiul în care se aflau cei doi bătrâni şi care circula pe acelaşi sens de mers. În urma impactului, taxiul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului.

Şoferul Daciei se apără şi spune că taximetristul circula cu viteză şi că nici nu a vazut când a ajuns în spatele său. La rândul său, taximetristul afirmă că s-a trezit cu Dacia Papuc în faţa lui, nemaiputând să o evite şi lovind-o în plin, ajungând ulterior în copac.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati