Brăilean dispărut într-un canal de irigații în timp ce încerca să își salveze calul de la înec

* Calul era înhămat la căruță când s-a speriat și a căzut în apă * Vrând să îl salveze, bărbatul a sărit în apă, însă nu a mai ieșit * Pompierii au găsit doar căruța și cadavrul calului şi continuă căutările pentru a găsi şi trupul bărbatului *

Acțiune de căutare de amploare desfășurată de pompierii brăileni, după ce un bărbat de 47 de ani a dispărut în apele unui canal de irigații din localitatea brăileană Zăvoaia. Bărbatul s-a aruncat în apă ca să își salveze de la înec calul.

Martorii spun că bărbatul venise cu căruța la grădina pe care o avea în apropierea canalului. A tăiat iarbă din grădină, apoi a încărcat-o în căruță. La un moment dat, calul s-a speriat, a încercat să fugă, însă a căzut, cu tot cu căruță, în canalul de 4-5 metri adâncime. Bărbatul a sărit în apă, încercând să își salveze calul, însă nu a mai reușit să iasă.

Imediat după ce s-a dat alarma, la fața locului au sosit echipaje ale ISU Brăila, care au demarat procedurile de salvare. S-au găsit întâi căruța și cadavrul calului, pompierii căutându-l acum pe bărbat.

Articol în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati