Busoi, PNL: Decizia în privința construirii podului peste Dunăre a fost luată de Guvernul Cioloș

* Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, spune că actualul Guvern PSD nu a făcut decât să implementeze un proiect deja aprobat *

Prezent la Brăila într-o vizită de lucru, Cristian Busoi, secretarul general interimar al PNL și unul dintre candidații pentru funcția de președinte al partidului, a declarat că, din punctul său de vedere, actualul Guvern PSD prezintă în mod fals proiectul podului peste Dunăre ca fiind o realizare proprie și că, de fapt, guvernanții PSD nu fac decât să pună în aplicare deciziile luate în privința podului de către fostul Guvern, condus de Dacian Cioloș.

“În mod fals, PSD și actulul Guvern îl prezintă că e un proiect și o realizare proprie. Dar e o decizie luată deja, discutată de-a lungul mai multor Guverne și luată în Guvernul Cioloș. Acum doar s-a început implementarea. E doar un prim pas, studiul de fezabilitate. Noi, PNL, vom fi foarte atenți și vom cere accelerarea procedurilor și implicarea Guvernului, deoarece e o investiție importantă nu numai pentru Brăila, ci pentru toată lumea”, a punctat Busoi.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati