Câine împuşcat cu alice, salvat la Spitalul Animalelor Orfane din Galaţi

* Patrupedul, găsit pe fondul de vânătoare de la Hanu Conachi, a fost operat astăzi *

La Spitalul Animalelor Orfane al Asociaţiei “Help Lăbuş” a avut loc o intevenţie pentru salvarea vieții unui câine împușcat cu zeci de alice, găsit inconștient la marginea unei păduri pe fondul de vânătoare din Hanu Conachi. Cățelul, un metis ciobănesc de talie mare, are pe corp urmele a zeci de alice trase din arme de vânătoare. Unele alice, trase de aproape, i-au provocat o rană masivă lângă un picior, iar medicii va trebui să îl amputeze, dar şi lângă un ochi, care va trebui îndepărtat.

Până acum, cadrele medicale de la spital au scos 20 de alice, dar multe au rămas încă sub piele și trebuie neapărat îndepărtate, altfel animalul se otrăvește cu plumb.

Căţelul, botezat de voluntari Ursuleţ, a fost adus la Spitalul Animalelor Orfane al Asociației “Help Labuş” şi medicul Ovidiu Roşu de la Fundaţia “Visul Luanei” din Bucureşti a venit să îl opereze.

Reprezentanții asociației vor depune plângere la Poliție pentru a se afla dacă a fost vorba de cruzime față de animale sau cățelul a nimerit accidental în toiul unei vânători.

vlcsnap-2017-12-27-14h26m03s182

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati