Cârligea, PNL: În campanie, autoritățile locale PSD nu deranjau electoratul, le era frică de vot!

* Referindu-se la brăilenii din cartierul Lacu Dulce, liberalul a precizat că racordarea individuală este singura soluţie la criza apei provocată de datornicii din asociaţiile de proprietari şi de locatari *

Criza din cartierul Lacu Dulce, unde 200 de familii au rămas fără apă potabilă din cauza a doar 31 de datornici, a fost provocată şi cu complicitatea autorităţilor locale social-democrate, acuză liberalul Florin Cârligea. “În campania electorală, autoritățile locale PSD, inclusiv directorii serviciilor publice – apă, gunoi, toate utilitățile –, nu deranjau electoratul. Nu le băteau la ușă să zică ‘Dom’le, plătește-ți apa!’, pentru că le era frică de vot. (…) La datoriile acelea nu ajungi de pe o zi pe alta. (…) Pentru câțiva datornici, suferă toată lumea. Toți pentru unul și unul pentru toti… este un punct de vedere comunist, în situația de faţă”, a declarat, în cadrul emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, omul de afaceri brăilean Florin Cârligea, care este şi consilier judeţean PNL.

Cârligea a precizat că branşarea individuală este singura soluție la această problemă. “Racordarea individuală! Un efort al Consiliului Local, pentru că sunt multe asociații cu astfel de probleme. Când cineva nu-și plătește datoria, îi închizi apa. Simplu! Nu trebuie să sufere toată lumea. (…) În Suedia am văzut un alt sistem. Într-o localitate aveau contorul de gaz și contorul de apă. Se duceau oamenii la compania de utilități și cumpărau fise. Băgai fisa, mergea contorul, nu băgai fisa, nu aveai apă sau gaz. La noi nu cred că se poate (face un astfel de sistem) pentru că vor veni unii să spargă contorul să fure fisele”, a afirmat Florin Cârligea.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati