Câștigătorii Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +35, Galați 2019

Timp de patru zile, Galațiul a fost gazda Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +35, competiție organizată de Federația Româna de Tenis în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și clubul de tenis Atlas Galați.

Peste 120 de sportivi din România și Republica Moldova s-au înscris în această competiție, unul dintre cele mai importante concursuri de tenis la care pot participa jucători ce au împlinit vârsta de 35 de ani.

Este pentru al doilea an consecutiv cand Galațiul a fost ales drept oraș gazdă pentru acest concurs care a primit și clasificare internaționala ITF grad 3. Concurenții au fost împărțiți pe zece tablouri de simplu bărbați, două tablouri de simplu femei, șase tablouri de dublu bărbați și un tablou de dublu mixt.

Gălățenii și brăilenii au reușit să câștige doua titluri naționale prin Gabriel Nitu (Tecuci), câștigător la simplu +35 ani și Ilie Valeriu (Brăila), câștigator la simplu +70 de ani. Titluri de vicecampion național au reușit să obțină Sebastian Căptan (Galați), simplu +45 de ani, Lungu Ghiță (Galați), simplu +75, perechea Florin Barbu – George Bitere (Galați), dublu +35 de ani și perechea brăileană Cătălin Condei – Radu Verdeș, +40 de ani. La feminin, în proble de simplu, câștigătoare au fost Daniela Schoppmeyer (București) șa +35, iar la categoria +45 a învins Clementina Huțu din Bacău

Iata lista celorlalți câștigători în probele de simplu:
Mihai Dochia, Câmpina, +40
Sorin Donescu, București, + 45
Oliver Rădulescu, Satu Mare, +50
Fleancu Tante, Câmpulung, +55
Cristian Caragea, București, +60
Petru Sateiu, Turda, +65
Lucian Mihăilescu, Arad, +75

De mentionat că cel mai experimentat jucător a fost Szakacs Emeric din Alba Iulia, câștigator al probei de simplu +80, care la data participarii împlinise 83 de ani.

Alături de aceștia, jucătorii s-au duelat în șase probe de dublu bărbați și una de dublu mixt. Rezultatele obținute pot fi văzute pe site-ul Federației Române de Tenis.

Sponsorii competiției: Martens, Arcada Company și Termaexim.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati